Κυριακή 1 Μαρτίου: σουπιές υψηλής μαγειρικής με πολύ τέχνη και μεράκι.

Κυριακή, 1 Μαρτίου, το φαγητό μας μαγείρεψαν η Χαρά Μάρδα, ο Δημήτρης Bουγιούκας και ο Ηλίας Τρώντσιος. Έπεσε πολλή δουλειά αλλά μπήκε πολλή τέχνη και μεράκι και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Το μενού μας ήταν σουπιές κρασάτες με ρυζότο. Η συνταγή περιελάμβανε: σουπιές, αρακά, κρεμμύδι ξερό, καρότο, κρασί μαυροδάφνη, σάλτσα, αλατάκι, πιπεράκι, λαδάκι και μέλι. Η σαλάτα ήταν εποχής με λάχανο και καρότο. Διανεμήθηκε και ένα καρβέλι ψωμί στο κάθε άτομο. Στο σύνολο μοιράστηκαν 295 μερίδες.

Οι σουπιές ήταν προσφορά της εταιρίας Δημητρίου Εξηνταβελόνη από την ιχθυόσκαλα Μηχανιώνας.

Όλη την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκαν άλλες 810 μερίδες φαγητό μαζί με γιαούρτι και γάλα. Δώσαμε ακόμα πολλές σακούλες με τρόφιμα και παιχνίδια.

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]