Mπουτάκια τροφαντά και μεθυσμένα της Ευρυδίκης Κυριακή 26/4/2015.

Τι να πρωτοπούμε για τη σημερινή ομάδα μαγειρικού μαραθωνίου. Κάθε εβδομάδα μας εκπλήσουν με το υπέροχο αποτέλεσμα.
Έτσι και σήμερα τα μπουτάκια κοτόπουλου “σούρωσαν” από κρασάκι και αρωματικά, αφού μαριναρίστηκαν 12 ώρες σε μίγμα κόκκινου κρασιού, ντοματοπελτέ, μελιού και δενδρολίβανου, και ροδοψήθηκαν στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Συνοδεύτηκαν από βελούδινο πουρέ ζωηρής πατάτας (όχι αφυδατωμένης βιομηχανικής πούδρας πατάτας), βρασμένης σε κατσαρόλα με ποσότητα νερού που ίσα ίσα να καλύπτει τις πατάτες, και πολτοποιημένης με φρέσκο γάλα, φέτα ελληνική, πιπέρι μαύρο και μοσχοκάρυδο.

Σήμερα μοιράσαμε 290 μπούτια κοτόπουλου συνδευόμενα με πουρέ από 70 κιλά πατάτες.

Όλη την εβδομάδα δώσαμε 700 μερίδες φαγητό από τον Τρίλοφο και από το παράρτημά μας στην Περαία σε όλες τις περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Ακόμα από την Περαία δώσαμε ρούχα και παιχνίδια σε όσους έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]