Εργαστήριο Ψυχικής Ισορροπίας

Μία νέα δραστηριότητα που ξεκίνησε στο χώρο του Κοινωνικού Πολυχώρου, στη διεύθυνση Αθ. Τσιόπουλου 3 στο κέντρο του Τριλόφου, είναι το Εργαστήρι Ψυχικής Ισορροπίας.

Ζούμε σε μία εποχή όπου νοιώθουμε χαμένοι και μπερδεμένοι σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Άγχος, κατάθλιψη, απελπισία, αδιέξοδα, φοβίες βασανίζουν όλους μας. Το εργαστήρι ψυχικής ισορροπίας είναι μία πρωτοπόρα διαδικασία ψυχικής θεραπείας και αναζήτησης εναλλακτικών δρόμων χαράς, ειρήνης, ελπίδας, δύναμης ζωής και ευτυχίας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί ψάχνοντας μέσα μας και επιχειρώντας να αλλάξουμε την φιλοσοφία της ζωής μας. Ο άνθρωπος ισορροπεί όταν καταφέρνει να βρει τον εαυτό του, το συνάνθρωπο του, τη φύση και το Θεό του. Ειδικοί πολλών θεματικών ενοτήτων, συνεργάζονται μαζί μας για την επίτευξη αυτού του στόχου, διοργανώνοντας ομιλίες.

Άντρες, γυναίκες, παιδιά, ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά. Είναι σίγουρο ότι όλοι μας έχουμε ανάγκη για ενδοσκόπηση και αναζήτηση της ψυχικής ισορροπίας. Η ψυχή βοηθάει να κατανοήσουμε το πόσο πολύτιμη είναι η ζωή μας και μας δίνει τα απαραίτητα εφόδια για να την θωρακίσουμε.

Οι ομιλίες μας γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 19:00 μ.μ στο χώρο μας.
Αρμόδια είναι η Βιργινία Παντελή, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, με εμπειρία σε πολλά εθελοντικά προγράμματα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
τηλ:23920 65759
κινητό: 6948266966

Μη κερδοσκοπικό σωματείο με έδρα τον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης

%d bloggers like this: