Οι χορηγοί μας

Τρεις μήνες πέρασαν από το δειλό και μικρο μας ξεκίνημα από τα Χριστούγεννα μέχρι σήμερα. Πολλές εκατοντάδες είναι οι προσφορές σας από το περίσσευμα της καρδιάς σας.
Ρούχα, τρόφιμα, εξοπλισμός, όλα υπεράφθονα όπως και η αγάπη στην καρδιά σας… κι όπως έρχονται όλα δωρεάν έτσι και εντελώς δωρεάν προσφέρονται σε όσους έχουν ανάγκη.

Θα θέλαμε να αναφέρουμε, λοιπόν και  όσους προσέφεραν και ίσως έχουν ανάγκη μιας μικρής διαφήμισης για επαγγελματικούς λόγους…

Mc Cain
Η εταιρία McCain δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον χώρο της παρασκευής σκευασμάτων πατάτας στοχεύοντας στη διασφάλιση της άριστης ποιότητας. Συνεργάζεται στενά με αγρότες εξειδικευμένους στην καλλιέργεια της πατάτας, πάντα με σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος.

ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ
Ήταν το 1890 στη Βορειοανατολική Ελλάδα όπου η οικογένεια Τσάνταλη ξεκίνησε να καλλιεργεί αμπέλια, να οινοποιεί σταφύλια και να κάνει αποστάξεις ούζου και τσίπουρου. Το πάθος τους για το ντόπιο αμπελοτόπι τους κατεύθυνε στον εντοπισμό και την αναβίωση μερικών από τους πλέον ξεχωριστούς ελληνικούς αμπελώνες, που σήμερα είναι διάσημοι σε όλο τον κόσμο.

ΜΑΣΟΥΤΗΣ (Τρίλοφος και Νέοι Επιβάτες)
Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα. Με 243 καταστήματα, 224 σούπερ μάρκετ και 19 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ήπειρου και τα νησιά Λήμνο και Λέσβο. Η εταιρεία είναι αμιγώς ελληνική.

ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Α.Ε
H Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε., είναι μία από τις κορυφαίες εισαγωγικές εταιρείες στην Ελλάδα με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των σχολικών ειδών, ειδών χειροτεχνίας, license brands και ειδών γραφείου. Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας διατηρώντας όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας, ενώ η φιλοσοφία τους βασίζεται στην συνέπεια, στην επιμέλεια και το πραγματικό ενδιαφέρον για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

ΑΡΤΟΧΩΡΑ (Τρίλοφος)
Εξαιρετικός φούρνος στο κέντρο του Τριλόφου, με φρέσκα αρτοπαρασκευάσματα και γλυκά.

ΑΛΕΥΡΟΝ (Τρίλοφος)
Γνωστός και αγαπημένος φούρνος στην πλατεία του Τριλόφου, με διάφορα είδη άρτου, μπισκότα και κεράσματα.

LIDL HELLAS
H LIDL HELLAS Lidl κατατάσσεται στις 10 πρώτες εταιρίες Λιανικού Εμπορίου ειδών διατροφής στη Γερμανία. Ως διεθνής όμιλος επιχειρήσεων δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη με αυτόνομες Εταιρίες στις εκάστοτε χώρες. Στο μέλλον, η Lidl θα εξακολουθεί να παίζει καθοριστικό ρόλο στη διάνοιξη καινούργιων Αγορών, πάντα με το βασικό της στόχο να προσφέρει στους Πελάτες μέγιστη ποιότητα σε χαμηλές τιμές.

“ΤΟ ΣΤΕΚΙ” – (Ταβέρνα Λιαντάς Ιωάννης)
Παραδοσιακή ταβέρνα για καλοφαγάδες στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης. Ψητά, μαγειρευτά και προσεγμένα μεζεδάκια  για όλα τα γούστα.

Φούρνος Τζίνας Ευάγγελος
Παραδοσιακός φούρνος με φρέσκα αρτοσκευάσματα στην περιοχή της Επανομής.

ΜΕΒΓΑΛ (Τρίλοφος)
Η ΜΕΒΓΑΛ αποτελεί πρότυπη εταιρεία του κλάδου, εργάζεται για περισσότερο από μισό αιώνα από το 1950 με βασική κινητήρια δύναμη τη βαθιά γνώση της και την αληθινή αγάπη της για το βασικό της προϊόν, το γάλα!

ΚΑΠΗ (Τρίλοφος)
Το αγαπημένο στέκι της τρίτης ηλικίας στο κέντρο του Τριλόφου. Με περίσσευμα αγάπης και προσφοράς για τους ανθρώπους του τόπου τους.

Πολιτιστικός Σύλλογος Τριλόφου
Τοπικός σύλλογος με διάφορες πολιτιστικές δράσεις και σημαντικό φιλανθρωπικό έργο στην περιοχή του Τριλόφου.

ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ
Το δεύτερο αιώνα της ιστορίας της διανύει η ρετσίνα Μαλαματίνα, που συνεχίζει την πορεία της στο μέλλον, έχοντας ως κινητήριο μοχλό εξέλιξης την αγάπη, το μεράκι, το όνειρο και τη δημιουργικότητα πέντε γενεών της οικογένειας Μαλαματίνα.

ΒΑΛΜΑΣ Φέτα
Για 40 και πλέον χρόνια η εταιρεία ΒΑΛΜΑ παράγει και προωθεί παραδοσιακά τυροκομικά προϊόντα. Η εταιρεία ξεκίνησε σαν μία οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την Παλαιόχωρα Χαλκιδικής στον ορεινό όγκο του Χολομώντα και εξελίχθηκε σε μία σύγχρονη επιχείρηση που εδραιώθηκε στο χώρο των τυροκομικών προϊόντων, διατηρώντας την παράδοση και την ποιότητα των προϊόντων της.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Α.Ε Οριζόμυλοι
Οι Ορυζόμυλοι Αναγέννησης Α.Ε ιδρύθηκαν το 1990 από τους Καλαϊτζίδη Δημήτριος και Απιδόπουλο Βασίλειο με κύρια δραστηριότητα της την επεξεργασία ρυζιού. Σε ένα χώρο 11.000 τ.μ στην καρδιά των ορυζώνων του Νομού Σερρών στεγάζεται η εταιρία. Οι εγκαταστάσεις της, ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, τα επιλεγμένα προϊόντα αρίστης επεξεργασίας σε συνδυασμό με την άρτια και οργανωμένη τροφοδοσία των πελατών μας με ιδιόκτητα φορτηγά και οργανωμένο δίκτυο διανομής, κατέταξαν την εταιρία μας ως μια αξιόλογη και απ τις κορυφαίες στο είδος της.

ΚΟΤΙΝΟΣ ΕΠΕ (Ελιαγνή)
Η εταιρία ΚΟΤΙΝΟΣ ΕΠΕ δημιουργήθηκε το 2005 με βασικό σκοπό να τυποποιήσει, να συσκευάσει και να προωθήσει στην αγορά, τα πιστοποιημένα, σύμφωνα με το πρότυπο AGRO 2 του ΟΠΕΓΕΠ – AGROCERT, ελαιοκομικά προϊόντα της «ομάδας παραγωγών» Ολοκληρωμένης Διαχείρησης της ΚΟΤΙΝΟΣ ΕΠΕ. Η εταιρία στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στο Βιοτεχνικό Πάρκο Ζερβοχωρίων, στο Πλατανοχώρι Χαλκιδικής, σε μια σύγχρονη μονάδα εφαρμόζοντας τα συστήματα ποιότητας ISO 9001:2008 και ISO 22000 (πρώην HACCP)

TUTTO PRONTO
Αγαπημένο μπουγατσατζίδικο στον Τρίλοφο, δίπλα στο Σωματείο μας. Μπουγατσούλες, πιτούλες και ζεστά καφεδάκια από τα χέρια της κας Χρυσούλας.

ΦΡΟΥΤΟΜΑΓΕΙΑ Φρούτα – Λαχανικά (Ρεφανίδης Γεώργιος Χ.)
Τα γνωστά καταστήματα οπωροκηπευτικών, αλλά και άλλων παραδοσιακών εδεσμάτων στην περιοχή της Θέρμης είναι κοντά σας όλη την μέρα με φρέσκα τρόφιμα.


ΦΑΡΜΑ ΣΙΜΩΝΗ

ΦΑΡΜΑ “ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΙΜΩΝΗΣ & ΥΙΟΙ” βρίσκεται σε ένα κατάφυτο τοπίο, τους πρόποδες του Βάβδου Χαλκιδικής. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παραγωγής τυροκομικών προϊόντων με μεράκι και αφοσίωση.

Τσιμαχίδης Έπιπλα
Η εταιρία Tsimachidis Home Design ιδρύθηκε το 1957 από τον κ. Τσιμαχίδη Σεραφείμ και από τότε η πορεία της είναι πάντα πρωταγωνιστική στον κλάδο του χειροποίητου επίπλου και της διακόσμησης. Η ευρύτητα της συλλογής της, που είναι εμπλουτισμένη με έπιπλα, υφάσματα, στρώματα, φωτιστικά και διακοσμητικά αντικείμενα σπιτιού, προέρχεται από επώνυμους και διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς ιταλικούς οίκους αλλά και από έπιπλα της εταιρίας Tsimachidis.

ΟΥΖΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΝ
Εστιατόριο, ταβέρνα, μεζεδοπωλείο, τσιπουράδικο ή ..τρόπος ζωής; Το αξεπέραστο ΟΥΖΟΥ ΜΕΛΑΘΡΟΝ παραμένει 20 χρόνια σημείο αναφοράς στις γευστικές εμπειρίες της Θεσσαλονίκης.

ΚΑΝΑΚΗΣ σφολιάτες
Η εταιρεία Κανάκης δραστηριοποιείται από το 1980 στον χώρο της παραγωγής προϊόντων παραδοσιακού φύλου, σφολιάτας, φύλλων κρούστας με υψηλή ευθύνη και σεβασμό στην παράδοση. Από 1993 η εταιρία έχει πλήρως μετεγκατασταθεί στο νέο της εργοστάσιο που βρίσκεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο 30 στρεμμάτων στη Μαγούλα Αττικής.

Τσιτουρίδης Γιώργος (Πολιτικός μηχανικός)
Ανακαινίσεις κτιρίων, έκδοση πιστοποιητικών, εργολαβικές εργασίες.

Αγροτικός Συνεταιρισμός Τριλόφου
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός του Τρίλόφου έχει ως πρωταρχικό στόχο την διεκδίκηση, προαγωγή και διασφάλιση των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής. Πάντα με ευθύνη και αγάπη για τον τόπο τους.

EUTREK EΠΕ.
Το EUtrek είναι μία πλατφόρμα παρακολούθησης και μία γεννήτρια ιδεών για πολλαπλές χρηματιστηριακές αγορές που εξοικειώνει τον ιδιώτη επενδυτή με τις διεθνείς αγορές. Το EUtrek προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα.

Τυπογραφείο GRAPHOLINE Γιαπούλοι Αφοί Ο.Ε (Τρίλοφος)
Εταιρεία γραφικών τεχνών στην περιοχή του Τριλόφου

ΒΙΒΛΙΟΠΑΛΜΟΣ βιβλιοπωλείο
Βιβλιοπωλείο στην περιοχή του Τριλόφου για όλα τα γραφικά είδη και ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία.

Κρεοπωλείο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Γκαρμπούνη Γεωργία Δ.)
Το κρεοπωλείο της γειτονιάς σας στην περιοχή του Τριλόφου με φρέσκα κρέατα.

Εξηνταβελόνης Δημήτριος (Ιχθυαγορά Ν.Μηχανιώνας)
Εμπορία ψαριών και θαλασσινών στην ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας.

Κοτόπουλα και αυγά Κοτσανάκης Γεώργιος (Ν.Ραιδεστός)
Εταιρεία εκτροφής ωοπαραγωγών ορνίθων στην περιοχή της Νέας Ραιδεστού Θέρμης.

 

Μη κερδοσκοπικό σωματείο με έδρα τον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης

%d bloggers like this: