Το “ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ” μαγειρεύει στο συσσίτιο μας

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014. Κέφι, όρεξη, τραγούδι, χαρά, χορός, τρέλα.. και όλα στο τέρμα… μικροί μεγάλοι όλοι μια αγκαλιά… εκεί και μαθητές λυκείου, γυμνασίου, δημοτικού αλλά και μπομπιράκια του νηπιαγωγείου όλοι μαζί να βάζουν τα καλύτερά τους! Και το αποτέλεσμα υπέρ υπέροχο… πρωτομάστορας ο ΑΡΑΜ αρχιτεχνίτης της γεύσης. Ήταν μια απίθανη παρέα από το Δέντρο Ζωής.

Πραγματικά χάνετε όσοι δεν έρχεστε στο συσσίτιο… Τιμή μας όσοι προσφέρετε τρόφιμα και χαρά μας όσοι έρχεστε σαν εθελοντές καθημερινά… Όλοι εσείς κάνετε μεγάλο το έργο μας!

Την Κυριακή ιδιαίτερη τιμή μας έκανε με την παρουσία της η κ.Βέτα, διευθύντρια στο “Σχολείο της Φύσης“. Μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για το έργο μας… Είπαμε πολλά για διάφορα σχέδια άμεσης συνεργασίας…

Το μενού μας ήταν 100 κιλά Γαύρος στο φούρνο με πατατοσαλάτα και ψωμί. 250 μερίδες άφθονο και πεντανόστημο φαγητό έφτασε στα σπίτια άπορων οικογενειών και άλλες 285 μερίδες φαγητού προσφέρθηκαν τις προηγούμενες μέρες της βδομάδας.

Αυτή τη βδομάδα πήγαμε ένα ακόμη φορτηγό με ρούχα και παιχνίδια στον Δεντροπόταμο, στο “Φάρο του Κόσμου” με τον μοναδικό π.Αθηναγόρα!


Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα