Νέα δράση του Σωματείου: ηλεκτρονικό δίκτυο εύρεσης εργασίας.

Από την πρώτη κιόλας μέρα ίδρυσης του Σωματείου αντιληφθήκαμε ότι η ανάγκη των συνανθρώπων μας ήταν άμεση και επιτακτική για κάλυψη διατροφικών αναγκών, αναγκών ένδυσης, αλλά ακόμα πιο έντονη ήταν η ανάγκη των ανθρώπων για εύρεση εργασίας. Λαμβάναμε και λαμβάνουμε καθημερινά βιογραφικά ανθρώπων που έχουν την θέληση και την ανάγκη να εργαστούν. Άλλωστε αυτός είναι και ένας πολύ σημαντικός στόχος του Σωματείου, να μπορέσει να συμβάλλει στην ολοκληρωτική λύση των προβλημάτων των οικογενειών και όχι μόνο στην παροδική ανακούφιση τους.

Η αλληλεγγύη των φίλων του Σωματείου, λοιπόν, στην πορεία αποδείχτηκε, ότι δεν επικεντρωνόταν μόνο στην προσφορά τροφίμων, ρούχων και άλλων υλικών ειδών, αλλά και στην προσφορά εργασίας. Αρκετοί, λοιπόν, φίλοι μας βρήκαν δουλειά χάρη στην προσφορά συμπολιτών που χρειάζονταν κάποιον για να καλύψει τις ανάγκες της εταιρείας, ή του καταστήματος τους. Από «στόμα σε στόμα», μέσα από τα γραφεία μας, γινόταν άτυπα ανταλλαγή πληροφοριών, σαν ένα μικρό γραφείο εύρεσης εργασίας. Έτσι, λοιπόν, γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία μίας νέας δράσης μέσα από την ιστοσελίδα του Σωματείου.

Καλούμε λοιπόν τις επιχειρήσεις, τα καταστήματα ή τους ιδιώτες σε Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, που έχουν ανάγκη από κάποιον εργαζόμενο, με ειλικρίνεια και αγάπη να αναρτήσουν δωρεάν την αγγελία τους μέσα από τα κοινωνικά μας δίκτυα. Απλά μπορούν να τη στείλουν σε ένα e-mail με τα στοιχεία τους στο [email protected] και άμεσα θα την ανεβάσουμε εντελώς δωρεάν.

Ακόμα και ένας συνάνθρωπος μας να μπορέσει να λύσει το πρόβλημα εργασίας, για μας θα είναι μεγάλη ευτυχία.
Περιμένουμε τις αγγελίες σας !!!!


Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα