Κυριακή 1 Φεβρουαρίου: πρωτομηνιά με παιδικά χαμόγελα!

Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου ο χώρος του συσσιτίου μοσχομύρισε από νωρίς το πρωί, καθώς στα ταψιά μας ψήνοταν λαχταριστό σουφλέ πατάτας, φτιαγμένο με αγάπη από γονείς, παιδάκια και δασκάλους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τριλόφου!

Η ομάδα… πετούσε κυριολεκτικά! Τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή μας εντυπωσίασαν με την ταχύτητα και την δουλειά τους! Και ήταν μάλιστα τεράστια ομάδα! Μαζεύτηκε ένα σχολειό ολόκληρο! Από τους δασκάλους και τον Διευθυντή, εως τους γονείς και τα παιδιά!

Το σουφλέ μας περιείχε πατάτες, φρέσκα μανιτάρια, μπέικον, πάριζα, τυρί γκούντα, φέτα, κρέμα γάλακτος, γάλα, λαδάκι, αλατάκι και πιπεράκι! Το φαγάκι μας συνοδεύτηκε από πολίτικη σαλάτα (λάχανο, καρότο, πιπεριά Φλωρίνης) και ψωμάκι.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Αχιλλέα Ασλανίδη και την Κιβωτό Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τα 300 κιλά πατάτες που μας χάρισαν και μπορέσαμε έτσι να φτιάξουμε το νόστιμο αυτό φαγητό.

Ηταν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο χαμόγελα, τραγούδια και υπέροχες παιδικές ζωγραφιές! Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν κοντά μας!

Την βδομάδα που μας πέρασε δώσαμε ακόμα 520 μερίδες φαγητό, ρούχα, παιχνίδια και τρόφιμα σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Θέλετε να έρθετε και εσείς κοντά μας; Φτιάξτε μια παρέα και ελάτε να μαγειρέψουμε μαζί για το συσσίτιο μας!

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]