Κυριακή της Σταυροπροσκηνήσεως με το 3ο νηπιαγωγείο Τριλόφου.

Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως και το συσσίτιο μας όπως το ορίζει το έθιμο γιορτινό αλλά και νηστίσιμο. Η παρέα που ανέλαβε το μαγείρεμα ήταν οι μαμάδες από το 3ο Νηπιαγωγείο Τριλόφου, μαζί με τον αρχιμάγειρα μας τον Βαγγέλη, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε και τους καταπληκτικούς μικρούς βοηθούς τους που αποτέλεσαν την μεγάλη έκπληξη!

Γέμισε ο χώρος μέσα και έξω Σάββατο και Κυριακή από πιτσιρίκια και τις μαμάδες τους. Κέφι όρεξη, ζωντάνια και καλή διάθεση οδήγησαν σε ένα πεντανόστιμο αποτέλεσμα. Η παρέα αυτή μάλλον θα γίνουν στενοί και αναγκαίοι συνεργάτες μας. Έτρεξαν όλες τις προηγούμενες μέρες και εξασφάλισαν άφθονα τρόφιμα για το συσσίτιο μας. Οι γαρίδες, τα μακαρόνια και τα καλαμαράκια που ήταν το σημερινό μας μενού ήταν δικιά τους προσφορά. Ακόμα προσφέραμε και σαλάτα εποχής. Χίλια μπράβο κορίτσια, σας ευχαριστούμε πολύ και σας θέλουμε πάντα μόνιμους φίλους και συνεργάτες.

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε άλλες 780 μερίδες φαγητό.

Πόσοι θέλετε να ζήσετε τέτοιες όμορφες στιγμές; Ελάτε μαζί μας χαρίζοντας λίγο από τον χρόνο σας ή μια σακουλίτσα τρόφιμα σε συναθρώπους μας που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]