Κυριακή 8/3/2015 μαγειρέματα με συστατικά ιταλικό άρωμα και πολύ αγάπη.

Κυριακή 8/3 και το φαγητό μας είχε Ιταλικό άρωμα, τέχνη και αποτέλεσμα. Ο Rino Pistone από την Σικελία και ο Walter Frontalini από την Ανκόνα απέδειξαν ότι είναι μεγάλοι cef και υπέροχοι άνθρωποι.

Μεγάλη η παρέα τους και το αποτέλεσμα πεντανόστιμο. Περισσότερο όμορφο έγινε αυτό που είπαν και ξαναείπαν οι ίδιοι, “Αν και είμαστε καθολικοί πάτερ Χρήστο μας αγκάλιασες και μας έκανες να αισθανθούμε μια οικογένεια”. Μας υποσχέθηκαν ότι θα έρχονται συχνά να γίνονται ένα με όλους τους εθελοντές μας και να προσφέρουν και αυτοί στην μεγάλη προσπάθεια. Μετά το Πάσχα θα μας φτιάξουν κοτόπουλο λεμονάτο με γιαούρτι. Κρατήστε λοιπόν όρεξη. Εμείς κρατάμε κέφι και τρέλα.

Το μενού μας ήταν χταπόδι και καλαμαράκι 100 κιλά (με ριζότο). Επίσης δώσαμε σαλάτα εποχής. Οι μερίδες έφτασαν τις 365. Στο τέλος περίσσεψε και μεζές για όσους εργάστηκαν και με λίγο ουζάκι το χαρήκαμε όλοι. Ο Walter φεύγοντας τόνισε “Παιδιά έχει πάρα πολύ αγάπη και χαρά αυτός ο χώρος και ο κόσμος που μπαίνει και βγαίνει γεμίζει χαρά και ευτυχία και αυτό φαίνεται. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας αγκαλιάσατε τόσο ζεστά. Θα ξαναέρθουμε”.

Όλοι την εβδομάδα δώσαμε άλλες 830 μερίδες φαγητό.

Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]