Καλή Ανάσταση και ευχαριστούμε όλους σας για την αγάπη σας τις άγιες αυτές μέρες.

Σήμερα ολοκληρώνεται το Πάσχα με την Ανάσταση του Κυρίου μας. Τι θα μπορούσαμε να πούμε για την βοήθεια και την έμπρακτη συνεισφορά όλων σας, αλλά και των όλων των επαγγελματιών τις άγιες αυτές μέρες!

Πλήθος κόσμου καθημερινά περνούσε για να ανταλλάξουμε ευχές και να αφήσουν σακούλες τρόφιμα για τους συναθρώπους μας που το έχουν τόσο ανάγκη. Φίλοι αλλά και άγνωστοι που μας τίμησαν με την αγάπη και την καλοσύνη τους.

Ιδιαιτέρα εκτιμήσαμε την μόνιμη προσφορά εταιρειών στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε θεωρούμε υποχρέωσή μας να τους ευχαριστήσουμε και δημόσια για την πολύτιμη βοήθειά τους στην ενίσχυση της προσπάθειάς μας, κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα. Εταιρείες όπως τα σουπερμάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ, η γαλακτοβιομηχανία ΚΟΥΚΑΚΗΣ, τα αρτοζαχαροπλαστεία ΑΛΕΥΡΟΝ και ΑΡΤΟΧΩΡΑ, αλλά και άλλοι επαγγελματίες όπως η εταιρεία παραγωγής κρέατος ΒΟΥΤΣΑΣ, οι πατάτες McCain και πολλοί άλλοι που αποτελούν μόνιμα πια χορηγούς και φίλους του Σωματείου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αμέτρητους εθελοντές μας, μεγάλους, αλλά και μικρούς, χωρίς τους οποίους αυτό το σημαντικό έργο δεν θα ήταν εφικτό. Ανθρώπους καθημερινούς που αφιερώνουν από τον πολύτιμο χρόνο τους για να συμβάλλουν και αυτοί σε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε δειλά – δειλά μόλις ενάμιση χρόνο πριν. Εθελοντές που μαγειρεύουν, διανέμουν τρόφιμα, κάνουν εξωτερικές δουλειές, συναντούν και στηρίζουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, καθαρίζουν, πακετάρουν, κρατούν τα γραφεία του Σωματείου, αλλά και πολλές πολλές άλλες δραστηριότητες.

Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που αν και βρίσκεστε μακριά και δεν έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε έμπρακτα, ωστόσο μας δίνεται κουράγιο με τα καλά σας λόγια και μας στηρίζετε ψυχολογικά για να μπορούμε να συνεχίζουμε κάθε μέρα με περισσότερη αποφασιστικότητα.

Σας ευχαριστούμε όλους και σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση!
Να δίνει το άγιο φώς δύναμη σε όλο τον κόσμο και με οδηγό μόνο την αγάπη να πορευόμαστε όλοι μαζί μία γροθιά, μια αγκαλιά.

Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]