Κυριακή 29/3 και Κυριακή των Βαΐων και τα νηστίσιμα μαγειρικά θαύματα συνεχίζονται…

​Ανεβαίνουν όλα στο συσσίτιο μας…το κέφι, η όρεξη, η διάθεση μας αλλά και η προσφορά του κόσμου. Το αποτέλεσμα πάντα καταπληκτικό. Θα σας περιγράψουμε δύο Κυριακές μαζί, 29 Μαρτίου και Κυριακή των Βαΐων 5 Απριλίου.
Στην πρώτη άφθονα και πεντανόστιμα όσπρια στο φούρνο με λαχανικά και πολίτικο τουρσί. Ενώ Κυριακή των Βαΐων υπέροχα νηστίσιμα μπιφτέκια που σίγουρα από τις φωτογραφίες σας ξεγέλασαν περνώντας τα για αρτύσιμα. Μπιφτέκια λαχανικών και θαλασσινών ψημένα στα κάρβουνα από τους μερακλήδες εθελοντές μας (προσφορά εταιρία Βουτσά), πατάτες στον φούρνο (προσφορά της εταιρείας McCain), άφθονο τουρσί και ελιές για την Μεγάλη εβδομάδα, ένα καρβέλι ψωμί, μία σακούλα ψωμάκια του τοστ για σάντουιτς (προσφορά από την οργάνωση Δεσμός) και σε όλα τα παιδάκια μια λαμπάδα για την Ανάσταση.
​Σε όσους είναι ασθενείς επίσης μοιράστηκε γάλα και γιαούρτι (προσφορά της εταιρίας Κουκάκης).

​Αυτές τις δύο βδομάδες μοιράσαμε άλλες 920 μερίδες από το κεντρικό συσσίτιο και 450 από το παράρτημά μας στην Περαία.
​Όλες αυτές τις μέρες δίνουμε πάρα πολλά ρούχα, παιχνίδια και σακούλες με τρόφιμα τα οποία χάρη στη δική σας προσφορά δεν τελειώνουν.
​Καλά να περάσετε όλη την Μεγάλη Εβδομάδα και να έχετε καλή Ανάσταση γεμάτη χαρά και ευτυχία με τους δικούς σας.

Και μην ξεχνάτε….
​Με μεγάλη όρεξη και πολύ αγάπη, δεκάδες ώρες ο καθένας από τους εθελοντές προετοιμάζουμε ένα μεγάλο και πλούσιο δέμα για την Ανάσταση για όλους όσοι σιτίζονται από το ‘Γέροντας Παΐσιος’.


Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]