Ένας αλλιώτικος αγώνας…. χαράς, ομόνοιας και κεφιού

Στιγμές υπέροχες και μοναδικές. Ένας αγώνας αλλιώτικος από τους άλλους. Πέμπτη 2 Ιουλίου χαρήκαμε, γλεντήσαμε και ας χάσαμε στο σκόρ 5-6. Τίποτε δεν μας χάλασε.

Πάιξανε δύο ομάδες με μεγίστη σημειολογία. Η ομάδα ΠΕΘΕΑ “Αργώ” και η ομάδα του Σωματείου μας. Μέχρι και ο παππάς έπαιξε μπάλα και έβαλε και γκόλ. Παίξαμε και γελάσαμε όλοι μαζί στο γήπεδο με εκατοντάδες θεατές που ήρθαν μαζί μας.

Κατόπιν ακολούθησε ένα υπέροχο γλέντι μπροστά στο συσσίτιο μας. Όλοι μαζί μια αγκαλιά χαρήκαμε και απολαύσαμε τους φίλους και την όμορφη παρέα. Αν και νικημένοι στον αγώνα, προσφέραμε και συνφάγαμε με τους καλεσμένους μας σουτζουκάκια, γεμιστά μπιφτεκάκια με κίτρινο τυρί, μαριναρισμένα φιλετάκια κοτόπουλου, ρωσική σαλάτα, σαλάτα ουγγαρέζα, φέτα λαδορίγανη και μια λιθουανική σπεσιαλιτέ “Σεπελίν” που παρακεύασε η Στέλλα από τη Λιθουανία!
Υποσχεθήκαμε να τον ξανακάνουμε!

Χίλιες ευχαριστίες στους παίκτες, τον διαιτητή Ιωακείμ Γουλίδη, το Stampa House (Σαββουλίδης Δημήτρης) στο Πλαγιάρι για τις υπέροχες φανέλες των ομάδων, την ακαδημία Mikra fc για την παραχώρηση του γηπέδου, τον Νίκο Νικήδη τον προπονητή μας, το ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ Θερμαϊκού, τους ιατρούς, τους εθελοντές μαγείρους μας για ότι υπέροχο έκαναν και φυσικά όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.

Να είστε όλοι καλά!

Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]taspaisios.gr