Ένα υπέροχο γλέντι στη μέση του καλοκαιριού!

Όλα ήταν υπέροχα. Ένα πραγματικό γλέντι. Φάγαμε, ήπιαμε, τραγουδήσαμε, ξεφαντώσαμε. Ξεπέρασαμε τα χίλια άτομα και όμως γίναμε ολοι μια μεγάλη παρέα.

Αυθόρμητα και αφιλοκερδώς βρέθηκαν εκεί επτά διαφορετικοί τραγουδιστές. Δύο καλέσαμε και εφτά έγιναν, και ή ορχήστρα ξεπέρασε τα δέκα όργανα. Ξεκίνησαν να παίζουν στις 20.30 και σταμάτησαν μετά τις 1.30 τα μεσάνυχτα. Ο χορός και το κέφι δεν σταμάτησαν ούτε μια στιγμή τι κι αν έδειχνε το θερμόμετρο 40 βαθμούς. Η τρέλα δεν πτοείται από τέτοια! Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ. Είσασταν υπέροχοι!!!

Ευχαριστούμε πολύ και την εταιρία ήχου “Στούντιο 54”, τον Μάκη Μπερτζαμάνη, τον Αλέξη Ζήκο και Αντρέα Κηπουρό για τη μεταφορά και το τέλειο ηχητικό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε πολύ πολύ την ομάδα του χωριού μας “Δόξα Τριλόφου” και όλα τα παιδιά που έτρεξαν για να βρουν ό,τι φάγαμε άφθονα και πεντανόστιμα και ότι ήπιαμε.

Ευχαριστούμε ακόμη όλες τις εταιρίες κρεάτων και ποτών για ότι μας προσέφεραν. Πολλά άτομα έτρεξαν για να γίνουν όλα τόσο τέλεια. Περισσότερο όμως απ΄ όλους έτρεξε ο γνωστός Σεβαστιανός. Τι κι αν είναι μόλις 20 χρονών, έχει και μυαλό και καρδιά και είναι πάντα ακούραστος. Μάλλον επιβεβαιώνει την παροιμία που κάτι λέει για το μήλο κάτω από τη μηλιά.

Περάσαμε λοιπόν θαυμάσια και δώσαμε όλοι ραντεβού σε περισσότερες τέτοιες βραδιές χαράς, ξεγνοιασιάς και τρέλας και φυσικά υποσχεθήκαμε όλοι μια αγκαλιά να είμαστε όλοι εκεί πάλι και πάλι σε κάθε προσπάθεια του Σωματείου.

Άλλωστε ή επόμενη είναι πολύ κοντά. Μην ξεχνάτε 16 Αυγούστου έχουμε τα εγκαίνια του Κοινωνικού ιατρείου στον Τρίλοφο.. Και μετά πάλι γλέντι.

Σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ εκεί.

Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]