Συγκίνηση από τους συμπατριώτες μας στο Τορόντο του Καναδά

Έρχονται στιγμές που σε γεμίζουν συγκίνηση και αισιοδοξία γιατί ποτέ δεν γίνεται να φανταστείς ότι το μικρούτσικο έργο σου μπορεί να μαθευτεί τόσο μακρυά…….

Κάπου εκεί στο Τορόντο του Καναδά “Ο Σύλλογος Θεσσαλονικέων” σκέφτηκε όσους υποφέρουν στον τόπο μας και μια υπέροχη κυρία (που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της) μας έφερε το ποσό των 500 Ευρώ. Ως χρήματα δεν τα δεχτήκαμε, αλλά της ζητήσαμε να πάει σε κάποιο σουπερμάρκετ και να τα μετατρέψει σε επιταγές για τρόφιμα. Χάρηκε και θαύμασε και η ίδια που η προσπάθειά μας συντελείται μακριά από χρήματα.
Συζητήσαμε πολλά μαζί της και μας παρακάλεσε να πάμε στον Καναδά και να οργανώσουμε εκδήλωση αλληλεγγύης με στόχο την συγκέντρωση βοήθειας για τους άπορους της χώρας μας. Υποσχεθήκαμε ότι θα το κανονίσουμε καθότι και εμείς θα το θέλαμε πάρα πολύ.

“Παιδιά, σας ευχαριστούμε πολύ που δεν ξεχνάτε την πατρίδα μας. Οι ευχές μας, οι προσευχές μας και η αγάπη μας ταξιδεύουν μαζί σας και σας περιμένουμε κάθε φορά που έρχεστε Θεσσαλονίκη να σας βλέπουμε από κοντά.”

Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]