Το συσσίτιο μας επιστρέφει με όμορφες μυρωδιές και πολλή αγάπη

Ξαναφουλάρει το συσσίτιο μας! Τους καλοκαιρινούς μήνες δίναμε φαγητό μόνον τις καθημερινές, περίπου 500 μερίδες κάθε εβδομάδα και μοιράζονταν σε όλους αυτούς που είχαν περισσότερο ανάγκη.
Το καλοκαιράκι ο π.Χρήστος έδωσε άδεια σε όλους τους εθελοντές για να είναι όλοι με τους δικούς τους ανθρώπους.
Ωστόσο την Κυριακή 6/9/2015 επιστρέψαμε όλοι στις επάλξεις! Όλοι ήμασταν εκεί. Ο Βαγγέλης μας στο αρχι-μαγειριλίκι του, ο Γρηγοράκης μας να βάζει και να βγάζει τις λαμαρίνες και να ψήνει. Ήταν εκεί και η Λία με τα υπέροχα τέκνα της. Το Δημητράκι και τη Σωτηρία. Η Λένα, η Ρένα, η Αναστασία, η Νικολίνα και ο Δημήτρης από το παράρτημα μας της Περαίας. Η Βίκη, η Χαρίκλεια, ο Στέλιος, η Λένα,η Ιωάννα και άλλοι που πέρασαν για λίγο να μας δουν. Ήταν εκεί και δυο καινούργιοι φίλοι μας, τα αδέλφια Βασίλης και Κατερίνα Ρουμελιώτη που μάλλον μας αγάπησαν πολύ και εμείς ακόμα περισσότερο και θα κάνουμε πολλά μαζί τους γιατί είναι παλιές και δυνατές καραβάνες στις δομές αλληλεγγύης.

Το μενού μας ήταν: λουκάνικα, σάλτσα, τυράκι τριμμένο σε πεντανόστιμα μακαρόνια, ντοματο-σαλάτα με ελίτσες, ένα καρβέλι ψωμί, ένα καρπούζι σε κάθε οικογένεια, γιαουρτάκια και πτιφουράκια για γλυκάκι.

Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]