Κυριακή 11/10/2015 διπλό το μενού, διπλή η χαρά μας!

Σήμερα Κυριακή 11/10/2015, οι μάγειροί μας τρελάθηκαν από τα χρώματα και τα αρώματα των πολλών λαχανικών που μας πρόσφεραν και μέσα στο κέφι ετοιμάσανε δύο φαγητά και δύο γλυκά.

Ζητήσαμε από φίλους παραγωγούς 30 κιλά κόκκινες πιπεριές και μας φέρανε 350!!! Μαζί προσέφεραν ολόφρεσκο άνιθο, μελιτζάνες, παντζάρια, μαϊντανό, πράσινες πιπεριές, καθώς και υπέροχα λάχανα που μας έφερε μία παραγωγός με το σύζυγό της. Ευλογία μεγάλη!

Έτσι λοιπόν ο πρώτος μάγειρας, ο Ηλίας Τρώντσιος, μαγεμένος από τις κόκκινες πιπεριές, τις γέμισε με ρυζάκι, αρωματικά φυτά, μπαχαρικά και έγιναν ποίημα στα μάτια, αλλά και στη γλώσσα!

Ο δε Δημήτρης Βουγιούκας βάπτισε τον πουρέ της Ευρυδίκης σε πεντανόστιμη σάλτσα του κηπουρού (με ντομάτα, καπνιστή μελιτζάνα, κόκκινη & πράσινη πιπεριά, κολοκυθάκι, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, μπούκοβο, μαυροδάφνη Πατρών) και τον συνόδευσε με μπαμπάτσικα λουκάνικα.

Ετοίμασε δε δύο γλυκάκια λαχταριστά. Μωσαϊκό σοκολατένικο και χαλβά σιμιγδαλένιο – πολίτικο! Έτσι για να μην μπορεί κανείς να αντισταθεί…

Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]