Παρουσίαση χώρων και δράσεων: προετοιμασία και διανομή γευμάτων

Κοντεύουμε μόλις δύο χρόνια και το συσσίτιο μας έγινε γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Κάθε μέρα δεκάδες εθελοντές πρωί και απόγευμα παίζουν ένα υπέροχο παιχνίδι αγάπης με τα ζαρζαβατικά, τα ψάρια, τα κρέατα, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα ζυμαρικά, τα ρύζια, τα όσπρια και τις πατάτες και προσπαθούν να τα παντρέψουν με το λαδάκι, το αλατάκι, τα κάθε είδους πιπεράκια, μυρωδικά και σαλτσούλες. Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού πάντα υπέροχο, άφθονο, πεντανόστιμο και λαχταριστο!!!!! Και μόλις “ο γάμος τελειώσει ζεστό και νόστιμο το φαγητό μαζί με σαλατούλα, φρούτο,γλυκό και ψωμί συσκευάζεται και με άλλους εθελοντές πάει σε εκατοντάδες άπορους συνανθρώπους μας κάθε φορά σε όλη την ανατολική Θεσσαλονίκη!!! Τα υλικά δε για το φαγητό πάντα φρέσκα και άφθονα.

Επαγγελματίες σεφ που εδώ γίνονται και αυτοί απλοί εθελοντές, βάζουν την τέχνη και το μεράκι τους για να γίνουν όλα τέλεια και στην ώρα τους. Κάθε φορά η ομάδα που τους πλαισιώνει είναι διαφορετική. Όλοι μαζί γινόμαστε μια αγκαλιά και φτιάχνουμε μια παρέα πανέμορφη κάθε φορά.

Φτιάξτε την ομάδα σας και ελάτε να “παίξουμε” όλοι μαζί ή ελάτε εδώ να φτιάξουμε μαζί ομάδες. Μη μένετε από μακριά χάνετε εμπειρίες σπάνιες και μοναδικές. Χόρο στο παιχνίδι μας αυτό έχουν και τα παιδάκια σας ότι ηλικία και να είναι.
Σας περιμένουμε όλους χωρίς καμιά προϋπόθεση.

Θα μας βρείτε:

Κεντρικό Κοινωνικό Κατάστημα Τριλόφου:

-Συσσίτιο
-Κοινωνικό παντοπωλείο

Μεγ. Αλεξάνδρου 99,
(όπισθεν πρώην Δημαρχείου Μίκρας)

10.30 – 12.30 & 18.00 – 20.00
τηλ. +30 23920 66106 & +30 697 2084 377

Ωράριο: Καθημερινά εκτός απόγευμα Κυριακής

Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]