Ένας Άγγελος με επισκέφτηκε και μ’ αγκάλιασε…

Ναι είναι αλήθεια! Yπάρχουν στιγμές που ανοίγει ο ουρανός ξεφεύγει κανένας από αυτούς τους υπέροχους Αγγέλους που ζουν εκεί κοντά στο Θεούλη, κατεβαίνουν εδώ στη γη και μπορεί κάπου να τους συναντήσεις.

ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ μαθήτρια. Οι γιατροί λένε ότι είναι ΑΜΕΑ, δηλαδή άτομο με ειδικές ανάγκες. H πραγματικότητα όμως λέει ότι είναι ένα πλάσμα μοναδικό, σπάνιο και υπέροχο, γεμάτο από πλούσια προσόντα και επιτυχίες. Άριστη μαθήτρια, μαθαίνει τη μία γλώσσα μετά την άλλη.

Στις 12 Νοεμβρίου ταξίδεψε στην πόλη Μορτάρα της Ιταλίας κάπου κοντά στο Μιλάνο. Συμμετείχαν με τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος, στο “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN”. H Mαρία επέστρεψε τιμώντας την Ελληνική Σημαία που είχε στην πλάτη της κ κρεμασμένα στο λαιμό της 4 Μετάλλια!!!

Διαγωνίστηκε στην κατηγορία 14-18 ετών και κέρδισε:

  • 1 ΧΡΥΣΟ ΣΤΗ ΜΠΑΛΛΑ
  • 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΣΤΙΣ ΚΟΡΙΝΕΣ
  • 1 ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΑΚΙ

και ήρθε 2η (ασημένιο) στο σύνολο των αθλημάτων 14-18 ΕΤΩΝ! Τί κι αν πόναγε η πλάτη της από ένα σοβαρό πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη. Μοναδικό πάνω της είναι και το χαμόγελό της και η γλυκιά φατσούλα της.

Ας κάνουμε όλοι μια δυνατή προσευχούλα γιατί σήμερα πονάει πολύ από μια 10ωρη εγχείρηση ανάταξης της πλάτης της.
Γλυκό Μαράκι μας οι ευχές, οι προσευχές και η αγάπη όλων μας είναι εκεί κοντά σου μαζί με την Παναγίτσα μας και την υπέροχη μανούλα σου. Σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας να ξαναζήσουμε κι άλλες πολλές επιτυχίες σου

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]