Κυριακή του Τριωδίου παλέψαμε με τα ψάρια στα … κύματα μαζί με τον ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ Περαίας!

Κυριακή του Τριωδίου, τελευταία πριν τη Σαρακοστή δώσαμε και τι δεν δώσαμε προς πολλές κατευθύνσεις. Μαζί μας πάλεψε πολύ σκληρά και η εθελοντική ομάδα ΕΘ.Ο.Π.Α.Κ. από την Περαία. Ήταν όλοι τους πραγματικά υπέροχοι.
Ένας τόννος φρέσκα ψάρια ναι καλά το βλέπετε ένας ολόκληρος τόννος σαρδέλα, γαύρος, γοπες και άλλα αφρόψαρα. Ήταν 135 τελάρα ψάρια που μύριζαν φρεσκάδα, ιώδιο και θάλασσα….. Μας τα προσέφεραν από την ιχθυόσκαλα Ν. Μηχανιώνας 100 τελάρα, η καλή μας Σταυρούλα και 35 ο Δημήτρης Ξηνταβελώνης. Δώσαμε σε όλους όσους βοηθάμε σε όλη την περιοχή αλλά και σε πολλοί περισσότερους 25 τελάρα έφτασαν στην περιοχή της Όσσας στη μοναχή Γαλήνη και 30 τελάρα στον π.Αναστάσιο για το σπουδαίο έργο που κάνουν στις περιοχές τους.
Ακόμα στην περιοχή μας μοιράσαμε 400 αυγά βρασμένα δώρο από την οικογένεια Σεΐτάνη, 35 κιλά τυρί φέτα προσφορά του τυροκομείου Μηνά και Πετρούλας, γλυκά, ψωμιά, γάλατα φρέςσκα και γιαουρτάκια από την “Kουκάκης
Καλή Σαρακοστή Παιδιά σε όλους καλή δύναμη για τις δυσκολίες σας και μη φοβάστε γρήγορα θάρθει και η άνοιξη και το Πάσχα.

Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]