Το Σάββατο 19/3/2016 τα εγκαίνια του παραρτήματος Περαίας

Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 19.00 σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους στα εγκαίνια του προσφάτως ανακαινισμένου χώρου του Σωματείου στο Πολυδύναμο Παράρτημα της Περαίας (Ιωνίας 9Α, Αποστόλων Πέτρου & Παύλου γωνία – τηλέφωνο: 23920-76355)
Πολλές δεκάδες εθελοντές έριξαν πολύ κόπο και ιδρώτα αλλά μαζί έβαλαν και πολύ όρεξη, κέφι, μεράκι και αγάπη και το αποτέλεσμα είναι υπέρ υπέροχο… ελάτε και δεν θα χάσετε.
Για την ιστορία…Το παράρτημα της Περαίας ξεκίνησε τη λειτουργία του πέρυσι τέτοια εποχή. Σταδιακά, χάρη στην προφορά όλων σας αλλά και στην αγάπη και το μεράκι των εθελοντών που αυξάνονταν και πληθύνονταν μέρα με την ημέρα, έφτασε να στηρίζει πάνω από 500 ανθρώπους μηνιαίως προσφέροντας συσσίτιο, τρόφιμα και ρούχα.
Σήμερα, το Παράρτημα διαθέτει ένα γραφείο εξυπηρέτησης πολιτών που απευθύνονται στο Σωματείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Τράπεζα Ρούχων και Δανειστική Βιβλιοθήκη.
Αυτή τη σπουδαία μέρα, θα χαρούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας!!!! Να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα εγκαίνια του Σωματείου μας!!!!! Σας περιμένουμε όλους!

Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]