Η Μ. Παρασκευή μας ένωσε ακόμα μία φορά στο Σωματείο.

Η Μ.Παρασκευή πέρασε και οι περισσότεροι εθελοντές, μετά την Ακολουθία των Μεγάλων και Βασιλικών Ωρών και το Μέγα Εσπερινό και την Ακολουθία της Αποκαθηλώσεως, μαζευτήκαμε στο Σωματείο μας στον Τρίλοφο, για τελευταία φορά πριν την Ανάσταση, για να εφοδιάσουμε το Πασχαλινό τραπέζι των συνανθρώπων μας.
Διανεμήθηκαν πάνω από 700 αβγά, 100 τσουρέκια, 210 κοτόπουλα, 105 κιλά λευκό τυρί, 106 μπουκάλια κρασιά, 200 περίπου κιλά μαρούλια, ψωμιά, γιαούρτια, γάλατα και φυσικά λαμπάδες με πασχαλινά δώρα για τους μικρούς μας φίλους!!!
Όλα τα παραπάνω αγαθά αποτελούν δωρεές επώνυμων αλλά και ανώνυμων συνανθρώπων μας και εταιρειών, που βρίσκονται κοντά μας και είναι συνοδοιπόροι στο έργο μας. Τους ευχαριστούμε θερμά!!!
Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τα αρτοζαχαροπλαστεία Άλευρον και Αρτοχώρα για την προσφορά τους σε τσουρέκια και ψωμιά. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Μασούτης για την προσφορά της σε κρασιά και την εταιρεία Φάρμα Κουκάκη για την προσφορά της σε γάλατα και σε γιαούρτια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στον κύριο Ισαΐδη που προμήθευσαν το Σωματείο μας με 105 κιλά λευκό τυρί και 50 κιλά κίτρινο τυρί (γκούντα) που θα χρησιμοποιηθεί εν συνεχεία στο συσσίτιο μας.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιώργο Μυλωνά, που για άλλη μία φορά προμήθευσε το Σωματείο μας με φρεσκότατα μαρούλια και παραβρέθηκε σήμερα μαζί με την οικογένεια του στο Σωματείο, συμπαραστεκόμενος στο έργο μας.
Ευχόμαστε σε όλους καλή Ανάσταση!!! Το Άγιο Φώς να φωτίζει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας και να μας οδηγεί στον δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης.


Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]