Η λαϊκή βραδιά στις 28/7/2016 μας έφερε κοντά σε ένα ατελείωτο γλέντι.

Το γλέντι πέρασε η ομορφιά του όμως έμεινε. Περάσαμε υπέροχα. Στις 28 Ιουλίου σ’ ένα πραγματικά τρελό, όμορφο και ατελείωτο γλέντι.

Ίσως και να φτάσαμε τα 1.000 άτομα κι ας ήταν μέσα του καλοκαιριού και το θερμόμετρο να πλησιάζει τους 40 βαθμούς. Φίλοι, γνωστοί από κοντινά και μακρινά μέρη ήμασταν όλοι εκεί. Γίναμε μια αγκαλιά, φάγαμε, ήπιαμε, τραγουδήσαμε και χορέψαμε μέχρι πολύ μετά τα μεσάνυχτα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την πολυμελή ορχήστρα και τους τραγουδιστές που προσφέρθηκαν εντελώς δωρεάν να μας διασκεδάσουν, το στούντιο 54 και τους φίλους μας Μάκη, Αλέξη και Ψίθυρο για τα μηχανήματα ήχου και την καταπληκτική ποιότητα που μας πρόσφεραν κι αυτοί δωρεάν.

Ακόμη ευχαριστούμε την ποδοσφαιρική ομάδα Δόξα Τριλόφου που επιμελήθηκε τα ποτά και το φαγητό. Εμείς, σαν ευγνωμοσύνη, προσφέραμε στην ομάδα όλα τα έξοδα της εκδήλωσης για τους καλούς της σκοπούς. Ευχαριστούμε την οικογένεια Γαλήνης και Γιώργου από την Επανομή γιατί ήταν δικά τους τα πεπόνια που μοιράστηκαν δωρεάν.

Αν σας άρεσε και περάσατε όμορφα, σας ξαναπεριμένουμε στις 10 Σεπτεμβρίου για να επαναλάβουμε ξανά και το τραγούδι και το χορό. Πάρτε φίλους και γνωστούς και ελάτε.


Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]