Παιδικό πάρτυ

Στις 30 Αυγούστου το κέντρο του Τριλόφου γέμισε από γλυκούτσικα πιτσιρίκια. Δεν υπάρχουν λέξεις για να σας πούμε τι έγινε. Αμέτρητοι ήταν οι μικροί μας φίλοι αλλά πιο αμέτρητη ήταν η τρέλα, η ζωντάνια, το κέφι και το χοροπήδημά τους.

Μικροί, μεγάλοι παίξαμε, τραγουδήσαμε, διασκεδάσαμε, αγκαλιαστήκαμε, φτιάξαμε καινούριους φίλους και παρέες. Ήταν υπέροχα, μοναδικά. Άλλοι ζωγράφιζαν ή μάλλον μουντζουρώθηκαν με τα χρώματα, άλλοι χτύπαγαν σουτ με την μπάλα, άλλοι κουβέντιαζαν, άλλοι τραγουδούσαν, άλλοι χόρευαν. Πόση τρέλα, Θεέ μου, βγάζουν τα πιτσιρίκια! Πιο μικρός απ’ όλους όμως έγινε ο παπα- Χρήστος. Δεν υπήρχε παιχνίδι και τρέλα που να μην την έκανε. Και κάποια στιγμή πριν το τέλος βγήκε το φαγητό. Χοτ ντοκ, αναψυκτικά, κρουασάν. Πεντανόστιμα και σε άφθονη μερίδα.

Εντύπωση έκανε σε όλους ότι όλα αυτά προσφέρθηκαν δωρεάν από το συσσίτιο. Μας βοήθησαν με την προσφορά τους οι δύο φούρνοι του χωριού μας.

Μεγάλες ευχαριστίες και χίλια μπράβο πρέπει να δώσουμε στο Σχολείο της φύσης και στις ακαδημίες Μίκρας για τη δημιουργική απασχόληση που πρόσφεραν στους μικρούς μας φίλους.

Όλοι, μικροί μεγάλοι, υποσχεθήκαμε ότι θα είμαστε εδώ στο συσσίτιο και όλο το χειμώνα για να βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστεί.

Τελικά είναι υπέροχο να συναντιόμαστε όλοι μαζί. Και χίλια μπράβο σ’ αυτούς που το σκέφτηκαν και το υλοποίησαν.


Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]