Πληροφορίες για το κοινωνικό φαρμακείο του Σωματείου.

Στο χώρο του Κοινωνικού μας Ιατρείου, στη διεύθυνση Τσιόπουλου 3 στο κέντρο του Τριλόφου, λειτουργεί κοινωνικό φαρμακείο. Όσοι είναι άποροι μπορούν να έρθουν στις ώρες λειτουργίας του ιατρείου Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-18.00 και Σάββατο 11.00-13.00 να παραλάβουν ό,τι φάρμακο έχουν ανάγκη.

Του ευεργετήματος μπορούν να τύχουν όλοι οι κάτοικοι των Δήμων Θέρμης και Θερμαϊκού. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν συνταγή γιατρού για τρέχουσες θεραπείες και για χρόνιες παθήσεις, ότι έχουν ανάγκη τη θεραπεία σε χρόνια βάση. Θα παρακαλούσαμε όλους σας, όταν φτάνετε στο τέλος μιας θεραπείας δικής σας ή δικών σας ανθρώπων και έχουν περισσέψει φάρμακα, μην τα πετάτε. Κάποιος άλλος άπορος ασθενής τα έχει ανάγκη έστω και αν είναι ένα, δύο χάπια που περισσεύουν. Οι γιατροί μας και οι φαρμακοποιοί γνωρίζουν πολύ καλά πώς θα τα αξιοποιήσουν. Έγκαιρα μπορείτε να μας τα φέρετε τις παραπάνω ώρες και ημέρες στο χώρο μας. Εμείς, όσα φάρμακα κρίνουμε ότι δεν μας χρειάζονται, τα προωθούμε προς άλλους συλλόγους και φορείς κοντινούς και μακρινούς για να μην πάει τίποτε χαμένο.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για όλους σας 23920 65759, 6971854987, 6978922394. Ακόμη, όσοι θέλετε να προσφέρετε ως εθελοντές, είστε ευπρόσδεκτοι και σας περιμένουμε.


Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]