Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης

Παραμονή Χριστουγέννων και εμείς, προτού ξεχυθούμε στους δρόμους για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής και αρκετοί από εμάς προτού αποχωρήσουμε για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, φροντίσαμε πρώτα να μοιράσουμε τα ζεστά γεύματα αγάπης των Χριστουγέννων.

Μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα, μαζευτήκαμε στην έδρα μας στον Τρίλοφο, συσκευάζοντας τα γεύματα αγάπης και ακούγοντας παράλληλα τα διάφορα παιδάκια που μας επισκέπτονταν, τραγουδώντας μας τα κάλαντα.
Το μενού των Χριστουγέννων ήταν πεντανόστιμο χοιρινό πρασοσέλινο. Φυσικά, λόγω των εορτών, με τη στήριξη εκατοντάδων συνανθρώπων μας, μοιράσαμε επιπλέον γλυκά (κουραμπιέδες, μελομακάρονα, κουλουράκια κ.τ.λ.), τζατζίκι, μαρούλια, κρασιά, ψωμιά, γάλατα και γιαούρτια.
Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους που μπορεί να μη είχαν τον απαιτούμενο χρόνο να ασχοληθούν ενεργά με τις δράσεις του σωματείου, φρόντισαν όμως να μας στηρίξουν, φέρνοντάς μας τρόφιμα στο σωματείο. Με τον τρόπο αυτό, έδωσαν σε εμάς τη δυνατότητα να εφοδιάσουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των άπορων συνανθρώπων μας.

Ευχόμαστε αυτά τα Χριστούγεννα η αγάπη και η χαρά να φωλιάσει στις καρδιές των ανθρώπων και να τις ζεστάνει, προσθέτοντας μια νότα ευτυχίας στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία, αγάπη, ευτυχία και αλληλεγγύη!


Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]