Γιορτάσαμε με κέφι την εορτή του π. Χρήστου

Γιόρταζε ο παπα-Χρήστος. Πολλές εκατοντάδες ήταν τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που του έστειλαν όλοι όσοι τον αγαπάνε. Πολλά είναι και τα δώρα που δέχτηκε. Τι να πούμε! Θέλεις αυτόν τον άνθρωπο να του ανταποδώσεις κάτι από την αγάπη, την προσφορά του, το χαμόγελό του, το χάδι του και την αγκαλιά που χαρίζει σε όλους μας ο ίδιος τόσο απλόχερα.

Τι πλάκα έχει όμως να τον χαζεύεις από μια μεριά και να βλέπεις ότι το δώρο που παίρνει από κάποιον το ξαναδίνει σε κάποιον επόμενο και το ίδιο και στα επόμενα δώρα. Κράτησε όμως και χάρηκε πολύ τα βιβλία που του έδωσε η ομάδα του Κοινωνικού Ιατρείου. Είναι που είναι τρελός, αυτά τα βιβλία θα τον πάνε ακόμα πιο πέρα. «Η ευτυχία να είσαι νευρωτικός» του Dominique Drillon, «Η ενοχή της χαράς» του π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου, «Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά» του Ιάκωβου Μαρτίδη, «Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;» του Χρυσόστομου Σταμούλη.

Άλλα τρελά δώρα που έκαναν τον παπά μας να ξετρελαθεί είναι τα δώρα του ΠΑΟΚ. Δύο μεγάλα παοκτσίδικα ρολόγια. Δύο ερωτήσεις κυριάρχησαν για τον συμβολισμό αυτών των δώρων. 1) Να μην ξεχνάει πότε παίζει η ομάδα του και 2) Να μην ξεχνάει τα ραντεβού του, καθώς ως γνωστόν στους οικίους του ο πάτερ μας αργεί λιγουλάκι στα ραντεβού του. Είναι δύσκολο όμως να ανταπεξέλθει σε τόσο κόσμο που με πολύ αγάπη συναντά βάζει κάθε μέρα. Γιατί ο παπα-Χρήστος μας δεν λέει όχι σε κανέναν…


Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]