Απίστευτο κέφι στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σωματείου μας

Γιορτές σημαίνει κέφι, όρεξη, τραγούδι, γλέντι, ξεφάντωμα. Εμείς τα επικροτούμε όλα αυτά. Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, λοιπόν, μαζευτήκαμε όλοι στους χώρους του Κοινωνικού Ιατρείου μας και του δώσαμε και κατάλαβε.

Μεγάλη ποικιλία από μεζέδες και γλυκά, άφθονα ποτά, ζωντανή μουσική και το κέφι ατελείωτο. Εκατοντάδες φίλοι και συνεργάτες πέρασαν και γλέντησαν μαζί μας. Μέρες γιορτών για να πούμε «Χρόνια πολλά» ο ένας στον άλλον και να ανταλλάξουμε δώρα. Είχαμε όμως κι άλλους δυο σημαντικούς λόγους. Πρώτον γιόρταζε ο πιο τρελός της παρέας, ο παπα-Χρήστος μας, και δεύτερον το Χριστινάκι μας απολάμβανε την τελευταία μέρα της ελευθερίας της. Την άλλη μέρα την παντρέψαμε.

Όσοι δεν ήρθατε πραγματικά χάσατε. Όλοι χόρεψαν, γλέντησαν και πιστεύουμε το απόλαυσαν. Αυτός όμως που χόρεψε πιο πολύ ήταν το πιο μικρό παιδάκι, ο παπάς μας. Μια αγκαλιά ατελείωτη περίμενε τον καθένα. Και φυσικά και μια selfie μαζί του. Η ομάδα του Κοινωνικού Ιατρείου έκανε υπέροχη προετοιμασία και τους οφείλουμε πολλά μπράβο. Χρόνια πολλά σε όλους. «Πάντα να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε», γιατί η ζωή θέλει κέφι, τραγούδι, και λίγο τρέλα παραπάνω για να προχωρήσει.


Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]