Τέλεση χαιρετισμών στον Άγιο Νεκτάριο Δενδροποτάμου του π. Χρήστου με τον π. Αθηναγόρα.

Παρασκευή 17 Μαρτίου ο παπα-Χρήστος θα τελέσει την ακολουθία των Χαιρετισμών στον Άγιο Νεκτάριο στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης. Αυτή του η επίσκεψη έχει πολλούς συμβολισμούς.
Επισκέπτεται τον υπέροχο φίλο του και φίλο όλων μας πατέρα Αθηναγόρα.

Ο πατήρ Αθηναγόρας είναι ο ιδρυτής της οργάνωσης «Φάρος του κόσμου» εδώ και 15 χρόνια. Δραστηριοποιείται πολύπλευρα στον χώρο των Τσιγγάνων, δίνει άφθονο συσσίτιο, ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια, ιατρική βοήθεια και ηθική συμπαράσταση σε εκατοντάδες οικογένειες στα δυτικά της Θεσσαλονίκης. Διαθέτει οικοτροφείο στο οποίο στεγάζει παιδιά που δεν έχουν οικογένεια ή οι γονείς τους δεν μπορούν να τα αναθρέψουν. Είναι ένας πρωτοπόρος κληρικός που αρκετά χρόνια πριν την κρίση μας έδειξε τον δρόμο της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς. Εμείς σαν Σωματείο μας πολλές φορές έχουμε συνεισφέρει στο έργο του.

Όποιος θέλει μπορεί να έρθει σ’αυτή την εξόρμηση αγάπης. Η ακολουθία αρχίζει στις 19.00 και μετά όλοι μαζί θα κουβεντιάσουμε και θα πάρουμε τον καφέ μας με τον πατέρα Αθηναγόρα και τους συνεργάτες του. Ο Ιερός Ναός του Αγίου Νεκταρίου είναι 150 μέτρα δυτικά από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.


Ακολουθήστε την προσπάθεια μας στα κοινωνικά δίκτυα

http://www.facebook.com/gerontaspaisios.gr
http://twitter.com/paisios_gr
http://www.youtube.com/gerontaspaisiosGR
http://plus.google.com/+GerontaspaisiosGr/

Ηλεκτρονική επικοινωνία
[email protected]